Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Lied van je Leven Live – Studiestress

april 4 @ 16:0017:30

Free

Iedereen heeft wel een lied dat voor hen belangrijk is. In de podcast ‘Het Lied van je Leven’ gaan Jurre Grijsbach, Cas Geleijnse en Anne van Bijnen in gesprek met een gast naar aanleiding van dit nummer. Bijzondere verhalen, diepgaande vragen en indrukwekkende momenten komen hierdoor aan bod.  

Op donderdag 4 april 2024 brengen we dit concept naar het Bruisend Hart van MindLabs in Tilburg. Deze live-versie geeft het publiek de mogelijkheid om onbeantwoorde vragen te stellen en verder in gesprek te gaan. Op een podium bespreken we met twee gasten het lied van hún leven. In de eerste editie zijn deze nummers gekoppeld aan het thema studiestress. 

 

Studiestress 

Dit thema is een groot probleem in de wereld van studenten. “Studenten zijn continu in competitie met zichzelf en anderen, wat bijdraagt aan een hoge druk en overmatige stress”, aldus Jolien Dopmeijer van het Trimbos Instituut. Volgens haar zijn er drie factoren die bijdragen aan studiestress: de student, het onderwijs en de maatschappij. Met dit event proberen we bewustzijn te creëren bij al deze drie factoren.  

Stressontlading is hierin erg belangrijk. Studenten luisteren veelal muziek tijdens het studeren, of juist om te ontspannen. Wat is de reden dat er voor deze muziek gekozen wordt? En zit hier een diepere betekenis of een verhaal achter? Dat zijn onderwerpen die aangesneden worden in deze editie van ‘Het Lied van je Leven Live’. 

Details

Datum:
april 4
Tijd:
16:00 – 17:30
Kosten:
Free

Organisator

Mindmaze
Telefoon
+31616062006
E-mail
info@mindmazeconcepts.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

MindLabs
Locomotiefboulevard 101-119
Tilburg, Netherlands
+ Google Maps