Even voorstellen… Cas

Hallo! Ik ben Cas en ik ben één van de oprichters van Mindmaze. De motivatie om dit bedrijf op te richten begon bij het onverwachts overlijden van mijn broertje Jonathan, in januari 2022. Veel praten helpt mij enorm in mijn rouwproces. Door het gesprek aan te gaan kun je je emoties uiten en snappen mensen wat je voelt. Dit wil ik graag doorgeven aan anderen, via ons bedrijf.  

Binnen Mindmaze probeer ik met mijn creativiteit verrassende invalshoeken te vinden voor onze producties. Praten over je gevoelens is niet makkelijk. Daarom is het goed om dit aan te bieden op allerlei verschillende manieren.  

Naast het belang van mentale gezondheid vind ik plezier erg belangrijk. Ik hoop dit dan ook binnen het bedrijf vast te kunnen houden, zodat we naast mooie producties ook heel veel kunnen lachen! 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *