Het Lied van je Leven Live – Studiestress

Inmiddels een maand geleden organiseerde Mindmaze een live-editie van Het Lied van je Leven in het Bruisend Hart van MindLabs. Zij gingen in gesprek met twee studenten aan Fontys Journalistiek aan de hand van een muzieknummer dat zij koppelen aan studiestress. Het doel: studenten informeren en activeren om met hun omgeving over studiestress te praten.

Nudrat Tahir

De eerste gast van het Het Lied van je Leven Live is Nudrat Tahir. Zij koppelt het nummer ‘Who Do You Believe In’ van Tupac aan haar studententijd. Ze vertelt over de switch die ze maakte van het mbo naar het hbo en hoe ze haarzelf verloor in het studeren. Dit heeft geleid naar een burn-out waar ze, mede dankzij Tupac en dit nummer, weer bovenop is gekomen.

Rens van Maasakker

De tweede spreker, Rens van Maasakker, bracht het nummer ‘Wetin Man Go Do’ van Burna Boy met zich mee. Tijdens zijn studie heeft hij dit nummer voornamelijk met zijn vrienden geluisterd om even te ontsnappen aan het eindeloze studeren. Zijn grootste boodschap: “Probeer je te omringen met de mensen waar je energie van krijgt en die je kunnen helpen.”

De eerste editie van Het Lied van je Leven Live vond plaats op 4 april 2024 op de opleiding Journalistiek in Tilburg. Wil je meer informatie over de producties van Het Lied van je Leven? Bekijk dan onze website of mail naar info@mindmazeconcepts.nl.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *