Even voorstellen… Jurre

Hallo! Ik ben Jurre en ik ben ook onderdeel van het Mindmaze-team. Praten over wat je voelt of wat er in je hoofd speelt is niet makkelijk, maar het is belangrijk om je gevoelens niet op te kroppen en het toch te proberen. Door dit bedrijf ben ik zelf ook meer dingen gaan delen met anderen. Dit voelt erg prettig en dat wil ik dan ook graag doorgeven aan anderen.  

Muziek is een mooi middel om te praten over je gevoelens. Je kunt je vasthouden aan een nummer, waardoor het makkelijker is om je emoties te delen met een ander. Daarom vind ik onze podcast een belangrijk onderdeel van het bedrijf. 

Binnen Mindmaze zal ik me iets meer op de achtergrond begeven dan mijn twee collega’s. Ik houd me bezig met het benaderen en spreken van gasten, maar ook met het zoeken waar onze kansen liggen op de markt en wat we nog meer kunnen bereiken met Mindmaze.  


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *