Het Lied van je Leven – Anne van Bijnen

De derde aflevering van Het Lied van je Leven staat online! Anne van Bijnen is te gast en heeft het nummer van haar leven meegenomen. In de aflevering van vandaag gaat Cas met Anne in gesprek over het lied ‘Smalltown Boy’ van Bronski Beat. Ze koppelt dit nummer aan wie ze vroeger was en de hobbelige weg die ze heeft bewandeld richting volwassenheid. Het gaat over zelfstandig worden, diep kunnen zinken, maar ook over trots op jezelf zijn nadat je uit zo’n dal bent opgeklommen. 

Dit is de laatste aflevering waarin één van de drie makers van deze podcastserie centraal staat. Kort na deze aflevering begint het eerste seizoen van Het Lied van je Leven. We draaien de rollen om, want in dit seizoen ontvangt Anne acht verschillende gasten en gaat ze met hen in gesprek. Volg je Het Lied van je Leven nog niet op Spotify? Klik dan nog even op het belletje en ben er zeker van dat je het eerste seizoen niet mist. 

We zijn benieuwd wat je vond van de eerste drie afleveringen. Laat het weten in de reacties, stuur ons een berichtje via Instagram of mail naar info@mindmazeconcepts.nl.

Merk je dat een onderwerp uit deze podcast je raakt? Praat erover met iemand in je omgeving of stuur ons een berichtje. Denk je aan zelfdoding, of maak je je zorgen om iemand? Praten helpt en kan anoniem via de chat op 113.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *