Het Lied van je Leven – Seizoen 1

Iedereen heeft wel een lied dat voor hen belangrijk is. In de podcast ‘Het Lied van je Leven’ gaan Jurre Grijsbach, Cas Geleijnse en Anne van Bijnen in gesprek met een gast naar aanleiding van dit nummer. Bijzondere verhalen, diepgaande vragen en indrukwekkende momenten komen hierdoor aan bod. 

Het doel van de podcast is het aansporen van mensen om een gesprek aan te gaan over mentale gezondheid. Door een gevoel te bespreken aan de hand van muziek, wordt dit proces vergemakkelijkt. De podcast omvat thema’s zoals verlies, pesten, verslaving en (denken aan) zelfdoding. 

Elke aflevering neemt de gast een muzieknummer mee dat voor diegene heel belangrijk is. Samen met de interviewer bespreken ze de band met dit nummer. Ze gaan samen in op het verhaal achter dit lied. In dit gesprek worden alle belangrijke vragen gesteld, maar is er vooral ruimte voor de gast om het verhaal te vertellen. Afsluitend luisteren we naar het volledige nummer, om het verhaal écht tot leven te brengen. 

‘Het Lied van je Leven’ is te beluisteren via Spotify. Wil je contact opnemen met ons als makers? Mail dan naar info@mindmazeconcepts.nl


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *