Even voorstellen… Anne

Hi! Ik ben Anne en een mede-oprichter van Mindmaze, net als de jongens. Het kunnen praten over je emoties is iets wat ik al een lange tijd erg belangrijk vind. Ook al was ik hier zelf lang niet altijd even goed in. Op het moment dat ik Jurre en Cas leerde kennen, merkte ik dat je jezelf makkelijker kan openstellen aan mensen die hetzelfde bij jou doen.

Ik hoop met Mindmaze mensen die wel willen, maar niet kunnen praten de handvatten te geven om het gesprek aan te gaan. Ik vind het bijzonder om in het eerste seizoen van Het Lied van je Leven dan ook dit gesprek aan te mogen gaan.

Naast presenteren houd ik me vooral bezig met de vormgeving van ons bedrijf. Ik ontwerp de posts op social media, teken de covers van de podcastafleveringen en beheer onze website. Maar misschien wel mijn belangrijkste taak: Jurre en Cas ervan overtuigen dat wit écht niet hetzelfde is als gebroken wit.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *